Címke, címketekercs, címke nyomtatás, festékszalag, címkenyomtató, címkéző, vonalkódolvasó - ADMIX Plus Bt.

címke
A címke legfontosabb funkciója az, hogy röviden, gyorsan azonosíthatóvá tegye azt a dolgot, amire rátették

Néhány gondolat a címkékről

pajzs

A címkéket nagyon régóta használjuk, alkalmazása gyakorlatilag egyidős az emberi társadalom kialakulásával. Ma leggyakrabban a szupermarketek árúin öntapadó vagy csomagolásra nyomtatott formában találkozunk velük, de számtalan egyéb formája ma is létezik (márkajel, pecsét vagy céglogo).

Elődeink pl. jellegzetes pajzsaikkal jelölték csapatukat a saját és az ellenséges harcosok számára. De ugyanez az azonosítási igény hívta életre a gyönyörű kovácsoltvas cégéreket is a középkorban.

cégér A címke legfontosabb funkciója az, hogy röviden, gyorsan azonosíthatóvá tegye azt a dolgot amire rátették. Nem az adattartalom az elsődleges, hanem jól felismerhető, kellemes, esztétikus megjelenésével jó érzetet sugároz. Bármihez alkalmazható, legyen az áru vagy szolgáltatás, egy csoport, egy ügy stb.

Annak ellenére, hogy a mai címkékre sok adat is kerülhet, pl, összetétel, használati utasítás, a címke alapfunkciója mára sem halványult el, alakjával színével, betűformáival vonzóvá szeretné tenni pl. a terméket, hogy legközelebb egyszerűen választhassunk a már megismert címke alapján.

A címkék szerepe a jövőben sem fog csökkenni, sőt az olcsóbbá váló színes, jó minőségű technika még hatásosabbá teszi alkalmazását.

Várjuk érdeklődésüket, ajánlatkérésüket elérhetőségeink bármelyikén.

Ajánlatkérés, kapcsolatfelvétel